June 1, 2023 10:15 am


 

 

Parteneriat

 

„SIA – Studenți Inovatori, viitori Antreprenori”, ID 140494

 

 

PARTENERIATUL creat, pentru implementarea proiectului, garantează capacitatea tehnică și administrativă necesara în desfășurarea efectivă a fiecărei etape, precum si sustenabilitatea instituțională și financiară. Expertiza la nivelul parteneriatului urmărește să acopere toate activitățile planificate și să propună o metodologie de implementare focalizată pe complementaritate:

–           OTP CONSULTING ROMANIA SRL are experiență în consultanță pentru dezvoltarea afacerii și în gestionarea de scheme de minimis.

–          ASOCIAȚIA DE MARKETING A STUDENȚILOR DIN ROMÂNIA SRL are experiență în formare antreprenorială și în activități similare destinate studenților.

 

OTP COSULTING ROMANIA : a fost înfiinţată de către OTP Bank România şi de firma de consultanţă OTP Hungaro Projekt din Ungaria. Experienţa acumulată de OTP Hungaro Projekt în pregătirea şi gestionarea proiectelor pentru companii şi administraţii locale în domeniul planificării strategice, ca şi experienţa consultanţilor OTP Consulting şi ai OTP Bank România, asigură oferirea unei asistenţe de calitate pentru clienţii noştri care se confruntă cu probleme asemănătoare după aderarea la UE.

 

Asociația de Marketing a Studenților din România este o organizație studențească care se adresează studenților preocupați de domeniul de marketing și care promovează drepturile și interese studenților în mediul de dezvoltare profesională, educațională și dezvoltare culturală. Asociația a debutat în structura Facultății de Marketing din cadrul Academiei de Studii Economice din București, însă are de asemenea membrii în toate centrele universitare majore din România.Asociația dorește să contribuie activ la dezvoltarea mediului universitar din domeniul marketingului, să stimuleze educația în condiții performante și evolutive, prin sprijinirea corelării mediului academic cu mediul de afaceri, precum și orientarea învățământului și cercetării de marketing către nevoile reale ale economiei.

 

Proiect cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Capital Uman 2014 – 2020

 
Scroll to top
error: Content is protected !!