Mărturiile studenților noștrii

Proiectul SIA “Studenți Inovatori, viitori Antreprenori” își propune să susțină spiritul antreprenorial al tinerilor oferind cursuri gratuite de formare antreprenorială și sansa de a depune un plan de afaceri care poate obține finantare nerambursabilă de până la 100.000 euro.
În rândurile de mai jos, vă invitam să cititi mărturia uneia dintre cei 350 de cursanți ai proiectului nostru, care a absolvit deja cursul de formare antreprenorială.
Pornind de la premisa că tinerii sunt nu doar viitorul ci și prezentul nostru, am invitat-o pe tânăra masterandă Oana-Elena Onișor să ne vorbească despre despre ce a determinat-o să pășească în lumea antreprenoriatului și mai ales despre planurile sale.
“M-am nascut in Buzau, insa am locuit in mai multe orase europene, printre care se enumera atat Sevilia, unde mi-am inceput studiile universitare, cat si Londra, unde le-am absolvit. Intoarsa in Romania, mi-am continuat parcursul academic in Bucuresti, in prezent fiind masteranda la Catedra UNESCO pentru Interculturalitate, Bună Guvernanță și Dezvoltare Durabilă, in „Administrarea Afacerilor”.
Pe langa calitatea de studenta, lucrez ca people manager intr-o corporatie multinationala, dar si ca antreprenor.
Cat despre mine, sunt pasionata de arta, in toate formele sale; iubitoare de animale; o familista convinsa si un aventurier neinsetat.”

“Am aflat de proiectul SIA in luna februarie 2022, prin intermediul OTP Bank. Fiind o fire intreprinzatoare si creativa, imi doresc sa inovez si sa dezvolt un business de succes, prin care sa aduc o schimbare pentru mai bine in Romania; sa demonstrez ca se poate si altfel. Astfel, planul meu de afacere consta in fabricarea de piese de mobilier unicat, din esențe variate de lemn masiv.”

“Cel mai mult am apreciat cunostintele practice pe care le-am dobandit pe parcursul celor 5 zile de curs, formatorii fiind la randul lor antreprenori.
Experienta a fost una deosebita, mai ales prin prisma faptului ca fost primul curs la care am participat prezential. Acest fapt ne-a dat ocazia sa purtam numeroase conversatii cu expertii prezenti la curs, dar si sa interiorizam mai bine informatia primita, sa lucram mai bine in echipe si sa legam noi prietenii.”

“Romania are un potential enorm pentru a-ti dezvolta un business de succes. Astfel, le-as spune sa fie increzatori in fortele proprii si sa incerce sa isi indeplineasca visul de a deveni antreprenori acasa. Obstacole pot aparea pe drum, insa consider ca reteta reusitei consta in determinarea, sirguinta si pasiunea antreprenorului de a-si atinge obiectivele.”

Oana Onisor (2)
SIA
"Studenți Inovatori, viitori Antreprenori"

Nu pierde ocazia de a urma un curs gratuit de formare antreprenorială și de a păsi in lumea finantarilor europene. Noi te vom ghida pe tot parcursul inițierii tale in antreprenoriat.

Scroll to top
error: Content is protected !!